Frustrerte Fruer

FRUSTRERTE FRUER (MARC CHERRY)
Frustrerte%20fruer.jpg?return=www.filmfeber.no
Dette er en amerikansk komi-drama serie. Serien har pågått siden 2004. Det hele starter i en gate kalt Wisteria Lane, den gode, snille nabo Mary Alice Young tar selvmord og blir seriens ”forteller ”. Hun viser hvor mange problemer det kan være på ett perfekt sted. Det er mysterium, det er hemmeligheter, personer forsvinner og kommer tilbake, det er familieproblemer, penge problemer, hevn, kjærlighet og utroskap.

Hovedpersonene er fire vidt forskjellige personer, du har Bree Van de Camp(Marcia Cross) som er en perfeksjonist. Men selv om det kan virke som at hun har det helt perfekt, er familien til en hver tid i oppløsning.

Susan Mayer (Teri Hatcher), er en den som er mest klønete i denne serien, havner alltid i en konflikt eller lignende og er alltid sulten på kjærlighet!

Gabrielle Sollis (Eva Longoria)er den glamorøse. Hun har vært modell og dermed er hun i begynnelsen av serien ingen mor. Men til slutt ønsker hun seg barn etter at hun mister sin første under graviditeten. Gift med Carlos som er en rik foretnings mann og hun har alt hun trenger.

Lynette Scavo (Felicity Huffman) er den perfekte husmor. Hun har gitt opp karrieren sin får å oppdra sine 5 barn. Dessverre krangler hun og hennes mann til stadigheter, men de finner alltid tilbake til hverandre.

Det er alltid en person eller flere som flytter ifra gaten, eller til wisteria lane. Det er som oftest en skummel familie med en stor bagasje fra fortiden eller en som kommer tilbake etter traumatiske hendelser. Det er egentlig en føljetong, men en serie. Du kan bare se noen episoder om gangen selv om det er mest spennende å bli kjent med alle karakterene.

I Norge er frustrerte fruer sendt på TV2 til vanlig. Men før første sesong, prøvde Marc å lansere den på seks tv kanaler(CBS, NBC, Fox; HBO, Showtime, Lifetime). Dessverre ble han avslått, til slutt ble han kjøpt opp av ABC og serien er dermed blitt en suksess! Marc har også undertegnet at frustrerte fruer skal være på luften helt til 2013. Det er også ett spark under beltespennen for andre som snudde ryggen til ”frustrerte fruer”, nå når serien har vunnet Emmy Avard prisen år etter år. Men spørsmålet er om han finner på noe nytt, noe ubrukt for at serien skal forholde seg så bra som den er? Hittil er i alle fall serien kjempe bra. Det er alltid noe som overrasker og som gjør serien bra. Det er ikke en sit -com men er komisk på mange andre måter.

Kilder:
http://tv.webby.no/serie/Frustrerte-fruer/
http://no.wikipedia.org/wiki/Frustrerte_fruer
http://www.tv2underholdning.no/frustrertefruer/
http://www.abcnyheter.no/kultur/filmanmeldelser/100909/frustrerte-fruer